SIP skydai namams

sip gamybaJei pamatysite kur skelbimą „parduodu SIP skydus“, būkite atsargūs. Dabar pasitaiko nekokybiškų SIP skydų, su kuriais nepasieksite norimos šilumos efektyvumo klasės. Visada pasiklausinėkite, kur ir kaip SIP skydai yra gaminami.

Mes esame Trustus. Mes statome SIP namus. Jie itin greitai pastatomi net ir žiemą, nes nėra jokių rimtų mūrijimo darbų. Pakanka pasiruošti polinius pamatus ir mes ant jų pastatysime aukščiausios klasės individualius namus. Nesvarbu, ar tai vos 40 kv. metrų sodo namelis, ar 250 kv. m. didelės šeimos dviejų aukštų namas. Pasidomėkite šia technologija. SIP skydai atsiliepimai – patys palankiausi, nes tai iš tiesų revoliucinė technologija tiek karkasiniams, tiek skydiniams namams. Net modulinius namus galima pastatyti naudojant SIP plokštes.

Esame viena iš tų įmonių, kurios užsiima SIP skydų gamyba, tačiau visada nugali konkurencingos kainos. Mes naudojame tik lietuviškus skydus dėl kokybės ir garantijų. Lietuviai dar naudoja lenkiškus skydus. SIP skydai Lenkijoje gaminami jau keletą metų. Jie paprastai transportuojami į Lietuvą, kur statybininkai paruošia specialius komplektus, reikalingus statybai. Bet tai kartais gali būti tikras iššūkis statytojams. Kaip žinote, SIP namai statomi pagal specialų projektą. Mūsų gamykloje SIP skydu komplektai yra paruošiami, išpjaustomi ir sudedami į vilkikų puspriekabes. Tada jau keliauja į jūsų sklypą, kur yra iškraunami. SIP skydai klaipeda pasiekia gana greitai, todėl namo statybos terminai yra labai spartūs.

Kai SIP skydai atvežti, darbo imasi statybininkai, kurie per 1-3 savaites pastato jūsų namus – grindis, sienas, perdangas, stogą.

Skydiniai namai: kainos

Turbūt bene svarbiausias klausimas – kiek tie SIP skydai kainuoja? Viskas priklauso nuo jų storio, nes didėja viduje esančio neoporo kiekis. OSB plokštės kaina yra stabili, o kinta tik neoporo kaina. Kvadratinio metro kaina svyruoja nuo 30 iki 45 eurų. 100 kv.m. ploto namas kainuoja nuo 30 000 eurų. Panašią kainą sumokėsite ir statydami iš blokelių, tačiau viskas atliekama kur kas greičiau ir efektyviau. SIP skydai pastatomi per pora savaičių. Juos galima montuoti ir žiemą, ar esant nepalankioms oro sąlygoms.

Beje, namo stogas irgi statomas iš SIP plokščių. Naudojamos storiausios 30 cm storio plokštės. Ant jų iš karto galima montuoti norimą stogo dangą – bitumines čerpes, šiferį, skardą. Kadangi nebereikia skersinių ir gegnių, sutaupoma stogo įrengimui.

Pastatytą namą galima papildomai apšiltinti pusinėmis SIP plokštėmis arba tradiciniais šiltinimo metodais – mineraline vata, polistirolo plokštėmis, ekovata. Tai tikrai efektyvus statymo metodas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *