Net ir šviestuvai turi būti perkami pagal paskirtį

šviestuvaiInterjero kūrimas reikalauja ne tik daug laiko, bet ir piniginių lėšų, tačiau norintiems išvengti milžiniškų išlaidų siūloma dairytis į internetines parduotuves. Štai, patys įvairiausi šviestuvai dabar siūlomi gana mažomis kainomis. Tiesa, kalbant apie šviestuvų pasirinkimą, tai juos reikėtų pirkti tik prieš tai gerai įvertinus jų būsimą vietą namuose. Vieni šviestuvai gali netikti svetainėje, kiti – darbo kambaryje. Jeigu jums nerimą kelia būtent namų apšvietimo sistema, tai tokiu atveju reikėtų kreiptis į specialistus, kurie padės išspręsti visas bėdas. Internetu šviestuvai dabar siūlomi tiek žymiausių prekybos centrų, tiek ir mažiau žinomų pardavėjų, tačiau neatmeskite galimybės juos įsigyti ir iš užsienio el. parduotuvių.

Šviestuvai pigiau parduodami užsienio parduotuvėse, tačiau nemažai kainuos pristatymas.

Dabar dažnas lietuvis renkasi įvairių prekių įsigijimą iš užsienio el. parduotuvių, tačiau kas liečia šviestuvus, tai šiuo atveju reikėtų viską rinktis labai atsargiai. Jeigu ir jūs nusprendėte rinktis pačias populiariausias lenkiškas el. parduotuves, tai nedžiūgaukite pamatę mažas šviestuvų ar kitų prekių kainas. Galutinė kaina priklausys nuo pristatymo mokesčio. Įprasta, kad kuo smulkesnė prekė perkama, tuo mažiau už pristatymą turi mokėti pirkėjas. Bet, perkant iš užsienio el. parduotuvių, kaina gali pakilti gana aukštai, jeigu bus perkami didelių apimčių, sunkūs ar dūžtantys daiktai. Kadangi šviestuvai yra priskiriami prie minėtų prekių kategorijų, tai nenustenkite, jeigu pardavėjas nustatys tokį pristatymo mokestį, kuris bus lygus perkamo šviestuvo kainai.

Jeigu jums reikalingos ištisos apšvietimo sistemos, tai nevalia jų pirkti be montavimo darbų. Tai ypač liečia komercinės paskirties patalpas. Jeigu perkate apšvietimo sistemas būstui, tai geriausia būtų kreiptis į elektrikus, ypač jeigu tos sistemos yra integruojamos į sienas.

Lauko šviestuvai turėtų būti perkami turint galvoje atšiaurias oro sąlygas Lietuvoje.

Mūsų šalyje klimatas yra įvairus – būna karštų, šaltų, drėgnų dienų, todėl turėkite galvoje, kad visi lauko šviestuvai turės atlaikyti tokias sąlygas. Nevalia pirkti tokių šviestuvų, kurie skirti vidaus apšvietimui – jų montuoti lauke negalėsite dėl galimo pavojaus. Lauko apšvietimui geriausia būtų rinktis būtent specialius gaminius, ne jie atlaikys bet kokias ekstremalias sąlygas.

Viena mintis apie „Net ir šviestuvai turi būti perkami pagal paskirtį“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *